8 Geheime Android Hacks in 2 minuten

Posted on Nov 20 2017 - 12:48pm by Techy Hints8 Geheime Android hacks in 2 minuten, gaat dat wel goed komen? Natuurlijk, kijk deze video dan maar eens. In deze video ga ik namelijk in een recordtijd jou allerlei Android Hacks uitleggen die je nog niet eerder hebt gezien, ten minste, dat hoop ik. Ga er maar goed voor zitten, want het tempo van deze video ligt enorm hoog!

Toestellen in deze video:
– Xiaomi RedMi Note 4X: http://bit.ly/2yLruQm
– Maze Alpha: http://bit.ly/2zmplvq

Allebei de Android toestellen draaien op Android N (Android 7.0) en daarom zullen de meeste Android Hacks alleen werken wanneer je dit besturingssysteem hebt, of hoger. Desalniettemin is het leuk om naar deze hacks te kijken, want wie weet leer je er nog wat van.

Ik heb bewust geen Android hacks gedaan waarbij het rooten van je toestel een vereiste is. Ik wil dat zo veel mogelijk mensen van deze tips kunnen genieten, en daarom zou Rooten een te hoge barriere zijn. Met rooten van een Android toestel kan je inderdaad nog meer hacks toepassen, maar dat is misschien iets voor een volgende video.

Mochten jullie nou ook een Android Hacks versie willen zien voor de iPhone (iPhone Hacks bijvoorbeeld), laat dat dan even weten in de reacties hieronder. En als jullie deze Android hacks video leuk vonden, klik dan op die Like knop!

Volg DagelijkseTech op social media voor exclusieve content!
– Facebook: https://www.facebook.com/dagelijksetech/
– Instagram: https://www.instagram.com/dagelijksetech/
__________________________________________________________________
Disclaimer: Of deze hacks werken is volledig afhankelijk van jouw toestel en Androidversie. De toestellen in deze video draaien op Android 7.0. Het kan dus zijn dat jouw telefoon niet alle hacks toelaat.

source

About the Author

Geeky Magazine provides you with the daily latest technical news, reviews, startups, and every new in the internet world.