Apple iPhone X review (Dutch)

Posted on Nov 20 2017 - 5:19am by Techy HintsDaar is ‘ie dan! De langverwachte Apple iPhone X. In deze Apple iPhone X videoreview bespreken we alle ins en outs van het toestel en kijken we of hij zijn torenhoge prijs waard is.

Meer over Apple vind je in onze playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLH_c2Es_GvrRwyuLLpXv7Gs1u9bLXpMhz

Nog even los van wat hij kan, is het namelijk belangrijk om je te realiseren dat de iPhone X de duurste smartphone ooit is. De basisversie kost €1159 en als je meer opslagruimte wilt ben je zelfs ruim 1300 euro kwijt voor het apparaat. Veel geld, zeker omdat het toestel functioneel niet zo heel veel biedt boven een iPhone 8 Plus die zo’n driehonderd euro minder kost. Vergeleken met de net wat oudere Samsung Galaxy S8 is de iPhone X zelfs ruimt twee keer zo duur.

Als je dan besloten hebt om afscheid te nemen van je zuurverdiende geld krijg je wel een toestel dat met recht de iPhone van de toekomst genoemd mag worden. Het bijna randloze scherm ziet er een stuk moderner uit dan het inmiddels oude ontwerp van de iPhone 8-serie, Face ID tilt het beveiligen van je toestel naar een nieuw niveau en het oledscherm is er stevig op vooruit gegaan.

Bovendien presteert de iPhone X gewoon heel erg goed. Hij heeft een van de snelste chipsets in een smartphone tot nu toe, kan prima de dag doorkomen met zijn batterij en is draadloos op te laden. De camera heeft een tweede zoomlens gekregen en zet indrukwekkende resultaten neer. En vanwege het Face ID-systeem aan de voorkant kun je ook selfies met een vervaagde achtergrond maken.

Kortom: een mooi stukje techniek waar je stevig voor betaalt. Of en voor wie dat de moeite waard is leggen we je uit in deze Apple iPhone X review.

Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer: https://www.allaboutphones.nl/telekoopwijzer/

All About Phones is een katern van WANT.nl, hét online magazine over innovatie. Op onze website, http://www.want.nl/, kun je terecht voor toffe artikelen over alles wat met tech en vooruitgang te maken heeft. Binnen All About Phones brengen we het laatste nieuws en de laatste reviews over smartphones, wearables en accessoires. Dagelijks maken wij nieuws, reviews en video’s over smartphones van Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony, HTC en Nokia. Minder bekende merken als Motorola, Lenovo, Wiko, Alcatel, Wileyfox en Honor komen bij ons eveneens aan bod. Daarnaast hebben we een maandelijkse smartphone-koopwijzer, regelmatig achtergrondblogs en regelmatig top 5 lijstjes waarin we de beste smartphones in een bepaalde categorie bespreken.

Enkele populaire smartphones die wij op dit moment bespreken zijn de Apple iPhone 7, Apple iPhone SE, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy A5 2017, Samsung Galaxy J5 2016, Huawei P10 lite, Huawei P10, LG G6, Lenovo P2, Honor 8 en Motorola Moto G5. Ook wat oudere toestellen zoals de Samsung Galaxy S7, Apple iPhone 6s, Samsung Galaxy A3, Huawei P9 en Sony Xperia X komen bij ons aan bod. Accessoires en andere connected apparaten die wij bespreken zijn bijvoorbeeld de Philips Hue, Samsung Gear VR, Fitbit Charge 2 en de domotica van Nest. Populaire games zoals Pokémon Go en Super Mario Run hebben ook hun plekje op ons kanaal.

source

About the Author

Geeky Magazine provides you with the daily latest technical news, reviews, startups, and every new in the internet world.